הגשת דוחות חודשיים

  • דוחות חודשיים
    שי | 09/01/2014 12:58

     שלום וברכה

    רציתי לדעת במידה ואני מוכרז כפושט רגל ולאחר מכן משלם במשך 3 שנים בהתאם לדרישת המנהל המיוחד תשלומים חודשיים שנקבעו לי, האם עלי להגיש דוחות חודשיים או רק להעביר תשלום ?

    תודה מראש על תשובתך

    • הגשת דוחות חודשיים
      עו"ד עופר פרץ | 09/01/2014 13:46

      ללא קשר לתשלומים החודשיים אתה נדרש גם להגיש דוחות חודשיים או דו חודשיים לכנ"ר (מופיע בצו הכינוס) ואם מונה לך גם מנהל מיוחד/ נאמן אז גם אליו .