מה סך החובות שלך ואיך קרסת כך?

  • היי
    לירן | 02/01/2014 10:58

    מה יהיה?? הבנקים הולכים איתי מלחמות  ויזה חונקת פאלפון מאיים  אין כסףף עד היום עמדתי בהחזרים הכול משכורת נמוכה  בלבול  חוסר הבנה  אני בן 29 חזרתי להורים  אני מקבל הבטחת הכנסה  ולפני זה דמי אבטלה  עיקול רישיון ריביות שאיןן מצב שאני אשלם את זה  אני לא  הולך להיות פרייאר  אין לי נכסים אין לי שום דבר  בחיים ריקק  עיקלו לי חשבונות שהרוב זה חשבונות הלווואתים   חוץ מדיסקונט ששם אני מוגבל   מה הטעם שלי לעבוד  היום שמשלמים לי 5500  או 5000 שקל וזה המשכורות היום מה הטעם לעבןד   ולשלם רק ריביות   ולא יספיקק  גם   ככה הסתבכתי יאלהה נחפש עוד בנקק  לי אין כלום סתם הולכים איתי מלחמות אני לא לחיות ככה -- למה לי עושים תספורת של מיליארדים ולטייקקונים שגונבים לנו תכסף חותכים להם מיליארדים אני סיימתי להיות פרייארר  ולשלם עד גיל 80 ריביות    עם כל מה ששילמתי עד היום הייתייכול לחסוך  לא בורח מאחריות אבל מספיק רוצה לחיות לחסוך  אני לא מגיע לכלום -- מה עושים יש פיתרון  או שאני עדיין  ימשיך לריב ולקללל את הגבייה של הבנקים שמאיימים כמו דבילים =הוצאה לפועל  אין איתיי  תועלתת כי אין לי כלום אני בכוונה לא עובד   כי אני לא רוצה  לעבוד  ולשלם רק ריביות וחוץ מזה אני מעוקל מכל הכיוונים שאני חי רק מהבטחת הכנסה

    • מה סך החובות שלך ואיך קרסת כך?
      מלי שטרן, עו"ד | 02/01/2014 11:50

      התייעצת עם עו"ד בנוגע להליך פשיטת רגל לגביך? בכל מקרה לא לעבוד ממש לא פתרון טוב

    • חובות לבנקים מה לעשות
      עו"ד עופר פרץ | 02/01/2014 12:25

      לירן שלום,
      אם החובות שלך מעל 100,000 ואני מנחש שכן, ואם יצרת את החובות בהסתבכות תמימה ולא במרמה והונאה היית בהחלט ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד מומחה לפשיטת רגל. כניסה להליך הפש"ר קודם כל תעכב את כל הליכי ההוצל"פ ותייצר לך שקט מהנושים, הליך הפש"ר הא הדרך היחידה שלך לצאת מהחובות והוא נועד כדי לאפשר לחייבים לפתוח דף חדש. אתה אדם צעיר וחבל לבזבז את החיים כנרדף בהוצל"פ.

      • המשך
        לירן | 02/01/2014 12:30

        אני יודע אני לא עובד כי אני מחפש עבודה עכשיו אז אני מקבל מביטוח לאומי  בינתים עד שאני יעבוד  ועבדתי פיטרו אותנוו תסביר לי איך אני יכול להחזיר  5500 שקל לכל הבנקים הלוואוןת ויזה  מה אני אחפש עוד בנק שיביא הלוואה לסגור בנק אחר  לאותו חודש מה אתה מציע לי ובטח דרך ככה זה  לא מועיל השאלה מה אתה מציע מניסיון שללך אין לי כלוםם  שמעתי שכונס נכסים עושה בדיקת נכסים לצערי הוא ימצא כלום חזרצתי לגור אצל ההורים שלי