מגירינה בתאונת דרכים

  • מצב שנהיה יותר גרוע עקב תאונה
    לילך | 19/12/2013 15:46

    שלום,

    אני הייתי סובלת ממיגרנות פעם בכמה חודשים ולפני חצי שנה עברתי תאונת דרכים.
    מאז אני התחלתי לסבול ממיגרנות פעם ביומיים והדבר משפיע על מהלך חיי.
    האם אני יכולה לתבוע פיצויים? האם אני צריכה להוכיח שהנזק הוחמר עקב התאונה?

    • מגירינה בתאונת דרכים
      עו''ד זמירו עזמי | 20/12/2013 19:58

      לילך, שלום.

      החמרת מצב במגירינה עקבת תאונת דרכים !!! זה עניין שברפואה ומן המוטב שבעל הסמכות "מומחה נוירולוגי"
      הוא זה שיחליט בדבר ובקשר הסיבתי לתאונה הנטענת.

      רפואה זה מדע, אך לא מדע מדוייק, רפואה איננה מתמטיקה, אך הרבה דברים יכולים להתרחש בה לרבות החמרת מצב של שינויים ניווניים וגם מגירינה יכול להיות.

      על כן כל דבר צריך להבדק לגופו וע''י בעל המומחיות שבדבר.

      תודה, עו''ד זמירו עזמי, קלנסאוה

    • החמרת מצב
      עו"ד אריק ארביב | 21/12/2013 22:20

       לילך שלום,

      מאחר ומדובר במצב רפואי שהיה קיים גם לפני התאונה, יהיה עליך להוכיח כי אכן ישנה החמרה. זאת ניתן לעשות הן על ידי הפנייה לחומר הרפואי (אם אכן הייתה החמרה אני מניח שישנם ביקורים תכופים יותר לרופא ו/או שימוש בתרופות חדשות, ולחילופין מינון גבוה יותר). כמו כן, אני ממליץ לך להיוועץ עם מומחה בתחום הנוירולוגיה לצורך מתן חוות דעת ראשונית האם ישנה כדאיות להגשת תביעה שכזו.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים