תשובה אישור שלא הייתי מעולם בהליך פש"ך

  • פשיטת רגל שמעולם לא הייתה
    סאלי | 04/11/2013 16:41

    שלום למנהלים,

    יש לי שאלה - אני מעוניין לפתוח עסק בחו"ל ואני לקראת השלבים האחרונים.
    עכשיו דורשים ממני אישור שמעולם לא הייתי בהליכי פשיטת רגל פה. כיצד ניתן להוציא אישור כזה?

    • תשובה אישור שלא הייתי מעולם בהליך פש"ך
      עו"ד עופר פרץ | 04/11/2013 18:29

      הרשויות והגופים בארץ מבקשים בדר"כ בתצהיר שלך, מאומת ע"י עו"ד שלא הוכרזת פושט רגל. איני מכיר אישור אחר אבל ככל שקיים כזה סביר שניתן לקבלו במזכירות כונס הנכסים הרשמי במחוז בו אתה גר (אפשר להתקשר יש מענה טלפוני לבירורים)